Asigurarile RCA au mers mai prost in primul trimestru al acestui an, asiguratorii mari resimtind inca efectele crizei. Majoritatea continua sa piarda cota de piata in favoarea jucatorilor de talie mica sau a companiilor care au promovat mai agresiv produsele de asigurare pentru care exista o cerere mai pronuntata. Ziarul Financiar a realizat un top al companiilor de asigurari dupa primul trimestru.
In maximum trei ani, legislatia europeana privind cladirile verzi va fi foarte dura, ajungand pana la obligarea tuturor institutiilor publice si bancilor comerciale sa ocupe imobile certificate drept cladiri verzi, spune Nicoleta Radu, Agency Director GVA Asco Properties, membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), intr-un articol al Financiarul.com cu titlul “Uniunea Europeana pregateste marea migrare institutionala in cladiri verzi”.

Principala cauza a scaderii numarului de carduri de credit la minimul ultimilor trei ani este creditul de refinantare, spun reprezentantii pietei bancare, intr-un articol DailyBusiness.ro. De ce? Pentru ca acesta este primul instrument de creditare care se inchide atunci cand se apeleaza la refinantare.

Italienii ne-au luat Lunca Dunarii, scrie Money.ro. In doar sase ani Riso Scotti a ajuns lider de piata intr un segment care pare sa fie reinventat, cel putin in Romania, de italieni: productia de orez. Si asta nu e tot, pentru ca investitia este abia la jumatate. „Proiectul Dunarea“, asa cum este numita in house inves¬titția companiei italiene Riso Scotti in Romania, a ingropat deja 40 de milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri