Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Romania va intra probabil intr-o noua perioada in care se va confrunta cu intrari masive de capitaluri, desi inrautatirea situatiei Greciei ar putea tempera acest trend temporar, iar BNR va incerca sa atenueze volatilitatea cursului de schimb, a declarat guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, potrivit Gandul.info.

Actiunile Oltchim au dublat banii investitorilor in doar doua saptamani, titreaza Fin.ro. Cei care au investit 1.000 de euro in actiunile Oltchim la inceputul anului au avut ieri un castig de 4.217 euro.

Renault a ajuns sa concureze cu Dacia in Franta pentru a-si majora vanzarile: Clio devine la fel de ieftin ca Sandero, informeaza Ziarul Financiar. Renault a lansat pe piata franceza cea mai agresiva campanie de discounturi din ultimii ani, oferind pentru Clio III o reducere de 45%, ceea ce a micsorat pretul acestuia la 7.990 de euro cu TVA inclus.

“Atentie cand cumparati de la METRO!”, avertizeaza Romania libera. Metro, unul dintre marile lanturi de desfacere, este prins si amendat constant de Protectia Consumatorului pentru nereguli dintre cele mai grave, printre care transportarea pestelui fara asigurarea refrigerarii, vanzarea de oua expirate sau carne stricata.

Cu titlul “Drama miliardarului roman: luxul pe datorie”, Capital descrie ritmul in care se devalorizeaza Maybach-ul omului de afaceri Cornel Penescu, scos la vanzare in ianuarie anul trecut. Comparativ cu anul trecut cand a fost scos la vanzare cu 355.000 de euro, Maybach-ul lui Penescu valoreaza acum 205.840 de euro.

“Mediul privat din turism viseaza la «marea unire» din domeniu. Cand va deveni acest vis realitate?”, se intreaba DailyBusiness.ro. “Lipsa unei unificari a patronatelor este cel mai mare viciu din turismul romanesc. E usor sa dam vina pe Guvern, dar trebuie sa recunoastem ca mediul privat nu este unit. Trebuie sa facem front comun pentru ca lupta cu birocratia nu este usoara”, spune Corina Martin, presedinta ANAT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri