USL i-a propus, astazi, presedintelui Traian Basescu formarea unui Guvern tehnocrat sustinut inclusiv de opozitie si declansarea de alegeri parlamentare anticipate in noiembrie 2011, seful statului replicand ca acest lucru inseamna impingerea tarii in instabilitate politica.
Presedintele PSD Victor Ponta, copresedinte al USL, i-a spus sefului statului, la intalnirea de la Palatul Cotroceni, ca Uniunea este dispusa sa sprijine chiar formarea unui guvern tehnocrat, cu alegeri anticipate in toamna acestui an, anunta Mediafax.

Replica lui Traian Basescu a fost taioasa: "Propuneti sa intram intr-o criza politica, sa avem alegeri anticipate".

Presedintele Traian Basescu a mai spus, in timpul consultarilor cu partidele parlamentare, ca prin organizarea in 8 judete mari procesul de descentralizare ar fi mult mai profund si real.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri