[Update] Amy Winehouse, care a fost gasita moarta sambata in apartamentul ei din Londra, ar fi cumparat cocaina, ketamina si ecstasy vineri seara, cand a iesit in oras si a consumat alcool, un prieten al artistei spunand ca probabil o pastila de ecstasy i-a fost fatala

Amy Winehouse ar fi cumparat droguri vineri seara. Supradoza de ecstasy?

Amy Winehouse ar fi cumparat droguri vineri seara. Supradoza de...

Potrivit Sky News, Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta in apartamentul ei din cartierul londonez Camden.

"Cand au ajuns, politistii au gasit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarata moarta", a comunicat politia londoneza.

Serviciul de ambulanta fusese solicitat la adresa cantaretei in jurul orei 16.00 (18.00, ora Romaniei), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata, anunta Mediafax.

Cantareata trebuia sa concerteze la Bucuresti anul acesta, insa concertul a fost anulat.

Citeste si:

Amy Winehouse avea o avere de aproximativ 20 milioane de dolari, potrivit Young Music Millionaire, un top al celor mai bogati tineri artisti din Anglia.

Inca din 2009 Amy Winehouse le-a cedat parintilor sai dreptul de a-i administra averea, estimata atunci la 15 milioane lire sterline (aproximativ 16,63 milioane de euro), informeaza stilfeminin.ro.

Cantareata britanica, cu o voce exceptionala, a fost cunoscuta si pentru problemele sale legate de consumul de droguri si alcool.