Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Virgil Mailat, inventatorul berii la PET, investeste 20 mil. euro intr-un parc eolian de 10 MW din judetul Buzau, noteaza DailyBusiness.ro. Parcul eolian ar putea fi pus in functiune pana la finele anului sau inceputul anului viitor. Daca anul trecut capacitatea instalata in parcurile eoliene din Romania se ridica la circa 450 MW, anul acesta ar putea fi instalati inca 1.000 MW, tinand cont de numarul mare de proiecte avizate de Transelectrica.

Preturile medii solicitate pentru apartamentele cu trei camere din cartierul bucurestean Militari au crescut de la 65.000 de euro la 70.000 de euro (plus 7,6%) pe parcursul lunii iulie, potrivit indexului imobiliar realizat de zf.ro in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker. Astfel, o parte dintre proprietarii din Militari au reactionat imediat la deschiderea Pasajului Basarab, care a scurtat cu circa 20 de minute drumul dintre zona de sud-vest a Capitalei si nordul orasului.

Capital.ro prezinta un interviu cu fostul ministru al finantelor Ionut Popescu. Acesta considera ca politica economica de dreapta este in continuare singura solutie pentru România. Popescu a caracterizat problemele actuale ale tarilor europene ca “nota de plata” dupa ce, pana acum, continentul a fost “un imens sat de vacanta”.

Chiar daca Romania are la dispozitie aproape 20 mld. euro din fondurile europene in perioada 2007-2010 tara noastra a avut cel mai mic procent de absorbtie a acestor fonduri, scrie Financiarul. Potrivit oamenilor de afaceri consultati de ziar, fondurile europene raman de cele mai multe ori neaccesate din cauza faptului ca antreprenorii nu indeplinesc conditiile necesare.

Sursa imagine: sxc.hu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri