Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a vorbit despre modul in care 11 septembrie a schimbat lumea si despre felul cum afecteaza aceasta data in continuare scena internationala, informeaza 9AM.ro.
Ambasadorul SUA a tinut un discurs cu ocazia comemorarii a 10 ani de la atacurile teroriste de la 11 Septembrie la deschiderea Conferintei Internationale "9/11: Ten years after", organizata de Institutul Diplomatic Roman.

Mark Gitenstein a spus ca atentatele au avut ca urmare trezirea sentimentelor de unitate intre americani, dar si a sentimentelor de solidaritate a altor natiuni fata de americani. "Atacurile au trezit un nou sentiment de unitate, de angajament fata de natiunea americana si de bunastarea sa, de solidaritate a intregii lumi cu America si ne-au reamintit de trasaturile umane pe care le impartazim cu oamenii din intreaga lume", a spus ambasadorul.

Citeste mai multe declaratii ale ambasadorului pe tema atentatelor pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri