Presedintele PSD, Victor Ponta, vorbeste despre problemele romanilor, politica USL si ofera sfaturi pentru Basescu si Boc, intr-un interviu exclusiv pentru 9AM.
9AM: Care considerati ca este cea mai mare greseala a guvernarii PDL-UDMR?

Victor Ponta: Refuzul de a-si prezenta demisia. Daca renuntau atunci cand trebuia la putere, acum Romania nu ar fi ajuns un dezastru social si economic.

9AM: Cum vi se pare situatia politica si economica din tara in acest moment si ce ati schimba daca ati avea posiblitatea?

Victor Ponta: Cand ai o datorie externa de aproape 100 de miliarde de lei, cand pierzi aproape un milion de locuri de munca in 3 ani, cand populatia nu mai are ce pune pe masa, cand ai toate aceste probleme si multe altele, se cheama ca ai ingropat tara intr-o criza devastatoare.

In Romania lui Basescu si Boc, oamenii incep sa se simta tot mai mult victime si tot mai putin romani. Urmatoarele alegeri nu sunt un scrutin ca oricare altul. Ele reprezinta momentul zero, cand decidem daca schimbam decisiv directia. Eu vreau sa ne construim o tara noua, o Romanie corecta, o Romanie a bunului-simt.

9AM: Aveti vreun sfat pentru premierul Emil Boc sau pentru presedintele Traian Basescu?

Victor Ponta: Daca vor sa paraseasca puterea cu minima demnitate si nu cu elicopterul, sa o faca acum, prin declansarea alegerilor anticipate, nu prin amanarea lor asa cum intentioneaza sa faca.

Cititi interviul complet pe 9AM.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri