Festivalul urban Strada de C’Arte a atras peste 6.000 de oameni in ziua lansarii, desi weekend-ul 17-18 septembrie a oferit bucurestenilor multe alte optiuni de petrecere a timpului liber. Aflat la prima editie, festivalul organizat de Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” a propus vizitatorilor peste 4500 de titluri de carte si a generat vanzari de peste 5.000 de exemplare in numai trei zile.


„Am avut bucuria de a numara peste 1300 de vizitatori numai in tururile ghidate prin sediul bibliotecii, in primele trei zile de la deschidere”, a declarat Mireille Radoi, director general al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Organizatorii estimeaza vanzari de minim 10.000 de exemplare pana la inchidere, in conditiile in care multe dintre titlurile achizitionate au un pret de peste 100 lei.

In paralel, Strada de C’Arte include lansari de carte, spectacole de teatru, proiectii de film, concerte si expozitii de arhitectura, toate cu intrare libera.

„Este evidenta foamea bucurestenilor pentru spatii publice adecvate, pentru evenimente culturale in aer liber si pentru recuperarea unui stil de viata de care romanii s-au bucurat in perioada interbelica” a continuat Radoi.

Strada de C’Arte continua pana sambata, 24 septembrie inclusiv.

Joi, vizitatorii sunt asteptati la lansarea unei carti eveniment, Cartea Rosie a lui C.G. Jung, o carte care a ramas secreta timp de 80 de ani si care reprezinta cheia operei sale, aparuta la editura TREI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri