Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput urmarirea penala impotriva realizatorului Serban Huidu pentru uciderea din culpa a trei persoane, informeaza 9AM.ro.
"In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind accidentul de circulatie petrecut pe raza localitatii Timisul de Sus, judetul Brasov, procurori ai Parchetului de pe langa Judecatorie Brasov au dispus, la data de 18.10.2011, inceperea urmaririi penale fata de Serban Sebastian Huidu, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa (trei victime)", informeaza Biroul de presa al Ministerului Public.

Din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale, spune sursa citata, a rezultat ca, la data de 16 octombrie 2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul kilometrului 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

Cele trei persoane care au murit in urma accidentului provocat de realizatorul TV Serban Huidu erau colegi la o firma din Brasov, Ioan Garbis si Magda Draghici fiind patronii, iar Stefan Lungu soferul, si duminica se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.

Cititi mai multe despre concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime pe 9AM.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri