Stephen Karl va prelua incepand cu 1 septembrie functia de director general al Bunge Prio Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul agribusiness si alimentar.

Karl il inlocuieste in functie pe Giovanni Quaglia, al carui mandat temporar la conducerea companiei in Romania se va incheia la 31 august.

Stephen Karl a ocupat anterior pozitia de managing director, timp de 2 ani, la Almos Group Romania, companie care detine peste 5.000 de hectare in judetul Neamt. De asemenea, Karl a lucrat 10 ani in cadrul grupului BASF ocupand diferite pozitii in grup in SUA, Germania, Noua Zeelanda, Spania, iar intre anii 2008 si 2011 acesta a fost head of agriculture pentru Romania si Bulgaria.

Bunge Prio este un joint-venture creat in 2012 intre Bunge si Martifer, care integreaza capacitatile de colectare si procesare a semintelor oleaginoase detinute de cele doua companii in Romania si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanti traderi de pe piata locala si lider in piata de ulei imbuteliat si in productia de bio-diesel. Prin facilitatile sale integrate de productie din Buzau si Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri