Robert Rekkers, general managerul Agricover Credit IFN, este invitatul de joi al WALL-STREET 360, in saptamana dedicata finantarii in agricultura. Bancherul cu peste 25 de ani de experienta va povesti la WS 360 despre relatia fermier-bancher si unde se rupe de obicei aceasta.

WALL-STREET 360, emisiune de business difuzata in fiecare zi la ora 12:30, analizeza o singura industrie in fiecare saptamana. Tema saptamanii in curs este finantarea in agricultura. De altfel, WALL-STREET.RO organizeaza in 11 iunie o masa rotunda cu tema finantarii in agricultura. Inscrierile se fac in sectiunea dedicata conferintelor wall-street.ro, iar participarea este gratuita.

Cu peste 25 de ani de experienta, Robert Rekkers este unul dintre cei mai cunoscuti bancheri din piata romaneasca, in contextul in care a fost timp de aproape 10 ani CEO-ul Bancii Transilvania. El a reusit sa aduca banca din Cluj de pe o pozitie de mic jucator local in topul bancilor din Romania. Incepand cu iulie 2012, Rekkers s-a alaturat Consiliului de administratie al grupului Agricover si a devenit director general al Agricover Credit IFN.

Urmariti emisiunea WALL-STREET 360 de joi, incepand cu ora 12:30.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri