Sunt multi romani care vor sa inceapa o afacere in agricultura cu bani europeni si se intreaba cat costa sa faci o ferma de capre. Iata cateva detalii despre o astfel de afacere in agricultura:

Descopera mai multe idei de business pe Raftul cu Afaceri.

Fermierii le transmit celor care se intreaba cat costa sa faci o ferma de capre ca e o afacere destul de profitabila. Ca sa incepi o afacere cu capre ti-ar trebui in jur de 15.000 de lei, iar banii s-ar putea recupera chiar din primul an. O capra costa, in medie, in aceasta perioada de iarna, in jur de 300 de lei. Daca o ferma este pe lista ta de idei de afaceri, asta inseamna ca pentru cele 30 de capete ar trebui sa ai in jur de 9.000 de lei. In prima investitie trebuie sa intre si pasunea. Pentru aproximativ 2 hectare platesti in jur de 6.000 de lei.

Cei care au ales din lista de idei de afaceri ferma de capre spun ca intr-un an, cele 30 de capre ar da in jur de 8.500 de litri de lapte, din care se obtine in jur de 1.400 de kilograme de branza, pe care ati putea sa o vindeti la un pret de aproximativ 15 lei pe kilogram. In total, in primul an ajungeti la aproximativ 21.000 de lei. Asta inseamna ca acoperiti investitia si aveti si profit pe care il puteti reinvesti sa cresteti ferma sau sa incercati si altceva de pe lista dumneavoastra de idei de afaceri.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri