Constructorul german de masini sport Porsche a dezvaluit modelul Panamera Turbo S, care are un pret de 167.000 euro cu tot cu taxe in Germania.
Livrarile Panamera Turbo S incep in iunie. Cu motorul V8 de 4,8 litri si 550 CP modelul Turbo S atinge 100 km/h in 3,8 secunde. Viteza maxima este de 306 kilometri pe ora.

Cuplul maxim este de 750 Nm, insa poate ajunge la 800 Nm datorita functiei overboost.

Panamera Turbo S are un consum mediu de carburant de 11,5 litri/100 km sau de 11,3 litri/100 km cu jante de 19 inch si anvelopele all-season Michelin cu rezistenta mica la inaintare.

La exterior, Turbo S iese in evidenta prin noul set de jante Turbo II de 20 de inch, iar la interior prin tapiteria din piele bi-color. Noua combinatie pentru Turbo S este negru-crem sau gri-crem.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri