Arval Romania, parte a BNP Paribas, se asteapta la o cifra de afaceri de 26 de milioane de euro, in urcare cu 24% fata de anul trecut.
In 2010, compania a inregistrat afaceri de 21 de milioane de euro, prin adminstrarea a 3.500 de vehicule, potrivit lui Dan Boiangiu, director comercial Arval.

La finalul anului, Arval Romania estimeaza 4.300 de masini in administrare, in crestere cu 22% comparativ cu 2010.

Investitiile companiei s-au ridicat in 2010 la 11 milioane de euro, iar anul acesta Arval va cheltui cu 40% mai mult, circa 16 milioane de euro.

"Ma astept ca piata de leasing sa creasca cu 20%, de la 27.000 de masini in administrare anul trecut", a declarat Christian Busch (foto), director general Arval Romania.

Busch a preluat din noiembrie 2010 functia de managing director, de la Arnault Leglaye.

Christian Busch a detinut din anul 2004 si pana in 2010 functia de director de operatiuni al Arval Germania. Inainte de aceasta, noul managing director al Arval Romania a ocupat functia de director de logistica al Muller-Brot AG.

In 2010, Arval a lansat instrumentul online „Service Locator”, ce permite clientilor sa consulte in mod gratuit, direct de pe pagina de web a companiei, retelele de parteneri agreati ai Arval pentru toate tipurile de servicii: de la statiile de carburant la atelierele de service.

Fondata in 1989, Arval este o companie cu activitate la nivel international in leasingul operational multimarca si in managementul flotelor auto, fiind lider pe piata leasingului operational in Franta si Italia. In prezent, Arval activeaza in 34 de tari, detinand 22 de filiale si avand o larga retea de parteneriate in alte 12 tari.

Arval si-a inceput activitatea in Romania la sfarsitul anului 2006. La finele anului 2010, detinea deja o flota administrata de 3.500 vehicule, in crestere cu 30% fata de finele lui 2009 si o cifra de afaceri in valoare de 21 milioane de euro, mai mare cu aproximativ 40%, comparativ cu 2009.

Cu 667.500 de vehicule in regim de leasing operational la sfarsitul anului 2010, Arval este parte a BNP Paribas Group, liderul european al serviciilor bancare si unul dintre primele 6 cele mai solide grupuri bancare la nivel international, potrivit Standard&Poor’s.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri