koda Auto prezinta prima fotografie a noului koda Roomster, care va deveni al patrulea model din gama autovehiculelor de familie a companiei. koda Roomster reprezinta nu numai pasul marcii spre un nou segment de piata, ci si un pas catre o noua etapa in dezvoltare.

Roomster a debutat ca studiu la Salonul International din Frankfurt (IAA) din 2003. Datorita raspunsurilor pozitive al presei de specialitate si la cererea multor clienti potentiali, s-a luat decizia de a dezvolta masina de serie. Dupa mai putin de doi ani si jumatate, koda introduce noul Roomster publicului in Geneva.

Conceptul Roomster este unic datorita interiorului variabil si designului tineresc si proaspat. Ca de obicei la modelele koda, Roomster impresioneaza prin excelentul raport calitate-pret, un portbagaj imens, foarte multe spatii de depozitare, precum si o bancheta spate flexibila Varioflex.

Liniile laterale reflecta dinamica masinii, in timp ce panourile mari din sticla subliniaza ideea de spatiu interior foarte mare. Clientii pot alege optiunea ideala dintre trei motoare pe benzina si alte trei diesel, care sunt combinate cu o cutie de viteze manuala sau cu una automata.

koda Roomster va fi produs in fabrica de la Kvasiny. Pentru inceput, masina va fi comercializata, incepand cu vara lui 2006, pe cele mai importante piete din Europa, inclusiv in Cehia.

Noul koda Roomster va aparea pentru prima data in public la Salonul International de la Geneva, pe 28 februarie 2006.

Informatii cu privire la lansarea koda Roomster urmeaza a fi comunicate in prima parte a anului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri