Romanii cer mai putin cu 400 de euro pentru o masina break second-hand cu motorizare diesel, reiese din datele pe ultimele 5 luni ale Bursa AutoIndex.
Pretul mediu pentru o astfel de masina a ajuns la 5.400 euro in iunie, in scadere de la 5.800 euro in ianuarie.

In topul popularitatii se situeaza autoturismele din clasa compacta precum Opel Astra Caravan, Ford Focus Wagon sau Renault Megane Estate, care s-au ieftinit urmand tendinta generala.

Astfel, cei interesati pot cumpara un Opel Astra break si motorizare diesel cu aproximativ 4.800 de euro, cu aproape 300 de euro mai putin decat la inceputul acestui an.

De asemenea, un Ford Focus costa in medie 5.100 euro, cu aproape 250 de euro mai putin decat in ianuarie.

Potrivit Auto Index, masinile second hand s-au ieftinit cu 100 de euro in ultima saptamana, pana la un pret mediu de 7.400 de euro.

Auto Index este primul indice al pietei de automobile rulate din Romania si calculeaza media ofertelor de pe Auto.ro din ultimele 7 zile.

Auto.ro a fost lansat din 2007 si face parte din portofoliul de branduri detinute de compania Netbridge Development.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri