Noul model Hyundai de clasa C, Elantra, va fi disponibil in showroom-urile Hyundai Auto Romania incepand de la jumatatea lunii iulie, la un pret de 14.400 cu TVA.
Aflat la a cincea generatie, Hyundai Elanta reuneste noua linie de design “fluidic sculpture”.

Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzina, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale si automate cu sase rapoarte.

Avand o greutate redusa, datorita structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distributie variabila D-CVVT pentru a obtine 132 CP la 6.300 rpm si pentru a permite emisii scazute de carburant.

Noul Hyundai este disponibil cu o transmisie automata cu control manual Shiftronic sau o transmisie manuala cu sase rapoarte. Hyundai devine astfel unul dintre cei trei constructori de automobile la nivel global care are propria cutie de viteze automata cu sase rapoarte.

Noul Elantra va beneficia de sistem automat de dezaburire, scaune spate incalzite si sistem de asistenta la parcare. In plus, noul Elantra are un nivel de siguranta mai ridicat. Alaturi de VSM (Sistemul de Management al Stabilitatii Vehiculului), care ajuta autovehiculul sa-si pastreze stabilitatea in situatiile critice, Elantra ofera in versiunea de echipare standard sistemele ESP (Sistem Electronic de Stabilitate), ABS (Antilock Braking System) si sase airbag-uri.

Noul sedan Hyundai va fi prezentat in Romania in doua varinante de echipare: Elantra si Elantra Highway. Ambele versiuni dispun de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP si de transmisie manuala in sase trepte.

Dotarile standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite, aer conditionat, volan si schimbator de viteze imbracate in piete, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare si comenzi audio pe volan.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri