Roman Brasov pregateste doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat pentru Mediafax Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane.
Cele mai noi modele de camioane construite de uzina de la Brasov au intrat in productie cu cinci ani in urma.

Rugacs a precizat ca noile camioane pot fi adaptate la multiple tipuri transport si lucrari.

Roman a produs 42 de vehicule in primul semestru, fate de sase in perioada similara din 2010. Constructorul a livrat 80 de vehicule in acest an, de aproape trei ori mai mult comparativ cu primele sase luni ale anului trecut.

Printre vehiculele grele produse pe platoforma Roman se numara basculante de pana la 25 tone, autotractoare (pana la 35 tone), betoniere (pana la 29 tone), remorchere (pana la 40 tone), vehicule pentru industia petroliera (pana la 57 tone) si autocamioane forestiere (14 tone).

Pe langa autocamioane, Roman produce autobuze, autovehicule militare si tractoare.

Constructorul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 33 milioane lei, de peste 2,5 ori mai mica fata de 2009.

Roman Brasov este controlat de omul de afaceri Ioan Neculaie din anul 2004, care detine si Prescon Group, societate ce cuprinde mai multe firme din sectorul materialelor de constructii, al transporturilor rutiere si din industria hoteliera.

Sursa imagine: Compania


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri