Grupul de companii edy a adus in echipa de manageri din iulie pe Anca Megan, 33 de ani, pe functia de director financiar (Chief Finance Officer).
Noul CFO are o experienta de 10 ani de audit, ultimul rol fiind acela de Audit Manager in cadrul PriceWaterhouseCoopers Romania. Anca Megan este si membru al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Anca a absolvit Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, specializarea Contabilitate si control financiar de gestiune.

Grupul edy include in prezent companiile edy International Spedition (cel mai mare transportator de marfuri generale din Romania), edy Logistics (ce ofera servicii de distributie si depozitare), Autocamion Service si Diesel One (furnizor de combustibil).

edy Group detine cea mai mare flota din piata de profil, de peste 1.100 de camioane.

Veniturile grupului edy pentru anul 2010 au fost de peste 520 de milioane lei, iar cresterea pe prima jumatate a anului 2011 este de peste 7%.

Sursa foto: PWC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri