SUV-ul crossover compact Mazda CX-5 va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt.
CX-5 va fi primul model al noii generatii de produse Mazda ce vor ingloba gama completa a tehnologiilor SKYACTIV si noua tema de design „KODO – Sufletul miscarii”.

Mazda CX-5 evolueaza caracterul „fun to drive” reprezentativ pentru Mazda si va fi introdus progresiv pe toate pietele incepand cu prima parte a lui 2012.

Gama europeana de motorizari va include propulsorul SKYACTIV-G 2.0, benzina si SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile in versiuni standard si de mare putere.

Alaturi de CX-5, la standul Mazda de la Frankfurt va fi prezentata si Mazda3 facelift. Noul model furnizeaza emisii scazute de CO2, un caracter dinamic mai sportiv si mai stabil, cu imbunatatiri la nivelul design-ului interior si exterior si niveluri superioare de calitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri