Importatorul Porsche in Romania a lansat modelul Panamera Diesel, disponibil la dealerii locali cu preturi care pornesc de la 89.050 euro cu TVA inclus, potrivit unui comunicat al reprezentantului marcii germane in Romania.
Noul model este echipat cu un motor de 3 litri, care dezvolta 250 cai putere, si are transmisie cu opt trepte de viteza, tractiune spate, informeaza Mediafax.

Vehiculul accelereaza de la zero la suta de kilometri in 6,8 secunde si poate atinge o viteza maxima de 242 kilometri. Panamera Diesel consuma 6,5 la suta de kilometri, cu emisii de dioxid de carbon de 167 grame per kilometru.

Din punctul de vedere al designului, Panamera Diesel arata ca si Panamera cu motorul V6 pe benzina, diferentele exterioare constand in inscriptia "diesel" de pe portierele din fata si in terminatiile esapamentului. Vehiculul are o silueta plata si alungita, de 4,97 metri lungime si doar 142 de centimetri inaltime.

In primele sase luni ale anului, in Romania au fost inmatriculate 51 de automobile Porsche, cu 16 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri