Mercedes-Benz Financial Services, divizia financiara a grupului Daimler AG, a incheiat un parteneriat cu grupul bancar german KfW pe baza caruia a dezvoltat un program de refinantare destinat intreprinderilor mici si mijlocii.
In urma acestei colaborari, Mercedes-Benz Financial Services are acces la fonduri europene pentru a le folosi in vederea finantarii unei serii de proiecte antreprenoriale demarate de intreprinderile mici si mijlocii.

Fondurile europene pe care Mercedes-Benz Financial Services le poate accesa pot fi redirectionate catre companiile care planuiesc realizarea de investitii pe termen lung in mijloace fixe: autovehicule comerciale usoare si camioane, excluzand categoria autoturismelor.

Imprumutul oferit in cadrul acestui sistem de finantare este platit in urma unui control strict de eligibilitate, scopul acestuia fiind finantarea investitiilor necesare pentru competitivitate si operarea economica a bunurilor precum echipamente si aparate, autovehicule comerciale si linii de productie.

Asocierea face parte din programul initiat de KfW Bankengroupe ce isi propune sustinerea companiilor active intr-o serie de domenii de activitate prin acordarea de imprumuturi in vederea sprijinirii demersurilor antreprenoriale ale acestora.

Grupul KfW, cu o activitate de peste 50 de ani, este o institutie financiara a Comisiei Europene ce detine fonduri de la SME Finance Facility si partial de la KfW Germania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Obiectivele grupului sunt de a sprijini intreprinderi mici si mijlocii, lansari de afaceri, proiecte de mediu, locuinte, infrastructura, educatie si proiecte de dezvoltare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri