Opel va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt pentru prima data noul coupe compact Astra GTC, Zafira Tourer si urmatoarea generatie a furgonului Combo compact.
In plus, modelul electric de serie Ampera va fi expus la stand chiar inainte de a ajunge la dealeri in primele tari in care va fi disponibil. Opel mai aduce la Frankfurt si sapte modele noi din gama Opel ecoFLEX.

Coupé-ul compact Astra GTC va fi disponibil la lansare cu o gama de motoare pe benzina si diesel ce dezvolta o putere intre 120 cp si 180 cp.

Noul Zafira Tourer vine cu conceptul de scaune Flex7 reproiectat. Un „Lounge pe roti” care aduce in segmentul monovolumelor valorile si calitatile premium, tehnologiile inovatoare si designul sculptural, dinamic de la modelul Insignia.

Noul model Combo este un autovehicul versatil, autoturism-furgon, creat pentru lucru, familie si agrement. Este disponibil cu cinci motoare: patru motoare diesel si unul pe benzina. Urmatoarea generatie a modelului compact Combo va fi disponibila cu cinci sau sapte locuri, cu doua ampatamente, cu caroserie cu geamuri sau in versiunea de panel van.

Ampera are un sistem de propulsie electric ce dezvolta o putere de 150 cp si este alimentat de o baterie litiu-ion, cu puterea de 16 kWh. In functie de stilul de conducere, tipul de teren si temperatura, aceasta asigura functionarea in modul electric pe o distanta intre 40 si 80 de kilometri, fara emisii de gaze. Datorita sistemului de extindere a autonomiei, sunt posibile calatorii de peste 500 de kilometri, fara necesitatea de a opri la o statie de alimentare.

Opel prezinta in premiera la Frankfurt noi modele ecoFLEX, Meriva 1.3 CDTI (109 g CO2/km), Astra 1.7 CDTI (99 g CO2/km), Insignia 1.4 Turbo (pe benzina, 134 g CO2/km) si Insignia 2.0 CDTI (115 g CO2/km), precum si versiunile ecoFLEX ale modelelor Astra GTC si Zafira Tourer, care debuteaza, de asemenea.

Multe dintre cele peste 60 de variante ecoFLEX disponibile in momentul de fata se pot comanda cu tehnologia Start/Stop. Sistemul Start/Stop, dezvoltat de Opel, va fi disponibil pana in primavara anului 2012 in 34 de combinatii autovehicul-motor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri