Japonezii de la Nissan au dezvoltat noua versiune Pure Drive a modelului Qashqai, echipata cu un motor diesel de 1,6 litri 130 CP.
Denumirea Pure Drive este acordata fiecarui produs Nissan care emite o cantitate de 130 g/km de CO2 sau mai putin.

Cuplul este de 320 Nm, disponibil inca de la 1.750 rpm. Emisiile de CO2 sunt de 129 g/km la un consum de carburant de 4,9 l/100 km.

La inceputul anului urmator, va fi lansata o noua versiune a modelului, echipata cu sistemul Nissan Stop/Start, care va contribui la o noua reducere a emisiilor de CO2, pana la valoarea remarcabila de 119 g/km si la un consum de carburant de 4,5 l/100 km.

Pe modelul de segment C va fi disponibil si monitorul Around View (camere de luat vederi amplasate sub oglinzi si spate), oferind soferului o vedere de tip bird's eye.

O noua cutie de viteze CVT va fi disponibila pentru modelele de 1,6 litri pe benzina.

„Dupa peste patru ani si jumatate, am construit mai mult de un milion de autovehicule Qashqai si Qashqai+2 cu sapte locuri la uzina noastra din Sunderland, unde se lucreaza in trei schimburi, timp de 24 de ore pe zi, pentru a putea face fata cererii. In medie, producem 1.200 de unitati zilnic”, a declarat Guillaume Cartier, vicepresedinte vanzari, Nissan Europa.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri