Porsche Romania, importatorul marcii Volkswagen, va lansa pe piata noul model Beetle la inceputul anului viitor, disponibil la dealerii locali cu preturi care pornesc de la 15.461 euro cu TVA inclus, informeaza Mediafax.
"Romanii isi pot configura si comanda versiunile dorite inca de pe acum. Acestia vor putea intra in posesia masinii in luna ianuarie, dar lansarea oficiala pe piata locala va avea loc la inceputul anului viitor", a declarat Sebastian Vlasceanu, director de marketing Volkswagen Romania.

Noul model va fi disponibil in trei variante de echipare (Basis, Design si Sport) si trei versiuni de motorizari.

"Broscuta" constructorului german este unul dintre cele mai vandute modele de automobile din lume, cu 22,5 milioane de unitati livrate in perioada 1938 - 2010. Beetle este cel mai longeviv model cu un singur desingn de caroserie.

Binecunoscutul model, care ocupa pozitia a treia in topul celor mai vandute masini din lume, a cunoscut prima restilizare importanta abia dupa 60 de ani de la intrarea in productie, in 1998 fiind lansata a doua generatie a modelului.

In primele noua luni ale anului, in Romania au fost inmatriculate 6.044 automobile Volkswagen, cu 12% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri