Noile modele Chevrolet Aveo sedan si SUV-ul Captiva au primit 5 stele in cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (EuroNCAP).
Captiva si Aveo sedan se alatura modelelor Chevrolet Cruze, Orlando si Aveo hatchback, care au primit toate un punctaj de cinci stele. Aveo hatchback a obtinut 85 din 100 de puncte.

Modelul Chevrolet Captiva este dotat cu sistem de asistenta la urcarea in rampa (HSA), sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de franare antiblocare (ABS) cu sistem de asistenta la franare si sistem de control la coborarea in panta.

Captiva include in dotarea standard airbaguri frontale, laterale si tip cortina, precum si centuri de siguranta cu dispozitive de pretensionare pentru locurile din fata si trei centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru scaunele din spate. Sistemul ISOFIX pentru scaunele pentru copii asigura protectia acestora (scaunele exterioare de pe al doilea rand). Chevrolet Captiva dispune si de tetiere active, pedalier retractabil si frana electrica de parcare.

Modelul Chevrolet Aveo este echipat cu sase airbaguri in varianta standard, conectate la modulele de senzori si diagnoza montate pe linia centrala a autovehiculului. De asemenea, acesta dispune de un sistem de fixare a scaunului pentru copii.

Printre sistemele de siguranta activa a autovehiculului se numara sistemul de control al stabilitatii, sistemul de control al tractiunii, sistemul de franare antiblocare cu patru canale si asistenta la franare si sistemul de distributie electronica a fortei de franare (EBD). Asistentul la urcarea in rampa si tempomatul cu functie de limitare a vitezei sunt, de asemenea, incluse in dotarea standard a modelului Aveo.

Chevrolet Aveo dispune de pedalier retractabil; autovehiculul include in dotarea standard airbaguri frontale, laterale si tip cortina, precum si centuri de siguranta cu dispozitive de pretensionare pentru locurile din fata si trei centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru scaunele din spate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri