Seat a lansat primul magazin online de masini noi din Romania, ce va ajuta importatorul sa scape de stocuri si va oferi preturi mai mici cumparatorilor.
„Primul contingent de 25 de autovehicule reprezinta configuratii fixe ale modelelor: Ibiza, Ibiza ST si Leon. Masinile sunt echipate cu pachetul Copa (jante de aliaj, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite sau Cruise Control) sau ESP. Clientul beneficiaza de o oferta de pret mai mica decat pretul de lista, masinile prezentate facand parte dintr-un stoc al importatorului, la care dealerii nu au acces decat in momentul rezervarii unei masini de catre un potential client”, a declarat Bogdan Militaru, director Seat.

Clientii au posibilitatea de a selecta masina dorita si dealerul de la care doresc sa o cumpere. In termen de doua zile, trebuie sa se prezinte la dealerul respectiv cu formularul de rezervare, pot solicita un drive test cu o masina similara si pot incheia contractul cu orice forma de plata – cash, credit, leasing. Masina poate fi livrata imediat, in aceleasi conditii ca o masina de stoc achizitionata prin procesul clasic de cumparare in showroom.

In primele 10 luni, 955 de autoturisme noi Seat au fost inmatriculate in Romania (-6%).

Grupul Seat are 13.000 de angajati la cele trei centre de productie din Barcelona - Zona Franca, El Prat de Llobregat si Martorell unde produce si modelele de succes Ibiza si León. Unitatea de productie Volkswagen Group de la Palmela, din Portugalia, furnizeaza Alhambra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri