Audi a lansat saptamana trecuta, pe o ninsoare ca-n povesti, in-tr-o veritabila premiera pentru segmentul decapotabilelor, A4 cabrio. Decizia de a scoate pe piata in mijlocul iernii un cabrio a fost una indrazneata si criticata de unii, dar cu siguranta apreciata de altii. Urmand principiul Fa-ti vara sanie si iarna car, importatorul Porsche Romania a prezentat ziaristilor cel mai nou model Audi, sperand ca pana la sosirea soarelui cabrioleta sa capete suficienta notorietate pentru a atrage privirile.

Schimbarile la noua generatie A4 cabrio incep chiar de la acoperis, mai rapid (21 de secunde pentru ridicare), mai eficient, fiind activ pana la o viteza de 30 km/h si mai silentios. Din punct de vedere estetic, modelul a preluat noile elemente de design impuse de Audi (vezi grila tip single-frame), discrete, dar vizibile, inclusiv la nivelul blocurilor optice, fara sa altereze insa linia eleganta cu care ne-a obisnuit.

Celelalte schimbari au vizat printre altele suspensia, motorizarea si unele elemente ale habitaclului, dar si optiunea unui top realizat dintr-o tesatura speciala, acustica, cu excelente caracteristici fono si termoizolante, masina putand rula fara probleme si in conditii de iarna.
Motorizarea vine cu doua noutati, din gama FSI, un V6 de 3,2 litri si 255 CP si deja celebrul 2.0 TFSI de 200 CP, ambele prezente pe alte modele ale companiei. Ramane disponibil si propulsorul de 1,8 T, 163 CP, de pe vechea generatie, in timp ce optiunile diesel sunt 2.0 TDI, 140 CP, si 3.0 TDI, V6, de 233 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri