Grupul american Ford Motor a rechemat aproape 129.000 de sedan-uri Mercury Milan si Ford Fusion vandute in SUA in 2010 si 2011, pentru verificarea si repararea unei defectiuni care poatea cauza caderea rotilor cu jante din otel, transmite Reuters, preluat de Mediafax.
Masinile au fost construite in 2009 si 2010 in Mexic, iar defectiunea ar putea fi cauzata de constructia incorecta a unor piese.

Ford a identificat pana la finele lunii septembrie sase cazuri in care rotile modelelor respective au cazut in timpul mersului.
Modelele cu jante din aliaj nu sunt afectate de problema, mentioneaza compania.

Vanzarile Ford Fusion in SUA au crescut cu 15% in primele 11 luni din acest an, in defavoarea principalelor modele concurente, Honda Accord si Toyota Camry.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri