Renault testeaza in Romania o masina camuflata care sunt mari sanse sa fie versiunea de serie a lui Renault ZOE, masina electrica ieftina Renault sau chiar Dacia.
ProMotor a reusit sa surprinda o masina camuflata in Romania, care seamana izbitor de mult cu conceptul Renault ZOE expus de francezi la Salonul Auto Paris 2010, scrie Mediafax.

Gabaritul este acelasi, forma farurilor, care se poate observa in ciuda camuflajului, este si ea foarte asemanatoare, lucru valabil si pentru forma stopurilor romboidale.

Se mai remarca muchia proeminenta de pe portiera spate, care porneste de la manerul usii fata, iar manerul usii spate este disimulat in montant.

Din fotografii se mai poate observa ca nu e vizibila nici un fel de evacuare sau toba de esapament, iar grila de mici dimensiuni din partea frontala este un semn ca sub capota nu se afla un motor termic, deci nu e nevoie neaparat de o foarte buna aerisire.

Sursa foto: www.promotor.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri