Mazda are din ianuarie un nou dealer, Mazda German Top Trading (GTT), in sectorul 4 al Capitalei.
Reprezentanta Mazda GTT are o suprafata de 185 mp si asigura atat servicii de vanzare prin noul showroom, cat si operatiuni de service prin unitatea proprie.

Numarul de dealeri Mazda la nivel national ajunge la 12, acestia fiind prezenti pe piata prin 14 reprezentante.

„Am inceput noul an intr-o nota pozitiva prin extinderea numarului de parteneri Mazda. Odata cu noul dealership Mazda GTT numarul de puncte de vanzare din capitala ajunge la patru, acoperind toti polii comerciali ai Bucurestiului”, a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda.

Mazda va aduce in Romania SUV-ul CX-5 in primavara 2012 si noul pick-up BT-50 in a doua jumatate a anului.

Cel mai nou model al marcii este Mazda3 facelift, disponibil in doua versiuni de caroserie, Sedan si Sport, cu preturi pornind de la 14.390 euro cu TVA inclus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri