Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anuntat decizia de a nu aloca un alt model in productie pentru singura sa fabrica europeana Nedcar, din Born, Olanda, incepand cu anul 2013.
In Olanda, circa 1.500 de salariati asambleaza modelele Mitsubishi Colt si Outlander.

Productia uzinei din Olanda a scazut la 50.000 de unitati, de la o capacitate maxima de 200.000 de unitati.

“Din cauza mediului operational fluctuant resimtit de catre producatorii de automobile din intreaga lume, MMC nu a putut gasi o solutie rezonabila de utilizare, respectiv integrare a facilitatilor de productie Nedcar, in viitor, in actuala structura globala operationala. Statutul fabricii Nedcar, din 2013, nu a fost inca decis, discutiile in directia aceasta initiindu-se zilele acestea”, spun oficialii MMC.

Mitsubishi va livra in Europa masini produse in Japonia si Thailanda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri