Chevrolet va aduce pe piata din Romania anul acesta modelele Malibu, Cruze station wagon, gama Cruze cu facelift, precum si sistemele start-stop in standard, iar optional MyLink si acces fara cheie.
“La Geneva vom avea doua modele, Cruze station wagon si Malibu, care vor fi disponibile in Romania de anul acesta“, a precizat Catalin Manta, country manager Chevrolet Romania.

Din toamna acestui an, va fi disponibil in Romania noul Chevrolet Malibu, echipat cu motorizarea diesel 2.0 litri 160 CP.

In 2012 toate modelele Cruze vor beneficia de mai multe schimbari de design la exterior si interior. Partea frontala a fost reproiectata, partea interioara a farurilor si proiectoarele de ceata au fost modificate. Modele vor primi noi modele de jante, consola centrala restilizata si o gama extinsa de tapiterii la interior.

Noile variante Cruze, in echiparile superioare, vor dispune optional de sistem de acces fara cheie. Sistemul permite pornirea si oprirea motorului la apasarea unui buton, fara sa fie introdusa cheia in contact.

Gama Cruze primeste din toamna si motorizarile Euro5 de 1,4 l turbo pe benzina si un motor diesel nou de 1,7 l, care vin echipate standard cu tehnologia start-stop. Actualul propulsor diesel de 2 litri va primi in stadard start-stop.

Noul Aveo va beneficia din toamna de sistemul start/stop, oferit in standard pentru motorizarile pe benzina de 1,4 l si 1.6 l cu transmisie manuala.

Din vara lui 2012 va fi lansat un nou sistem infotainment de la Chevrolet, denumit MyLink, pentru nivelurile de echipare superioare ale autovehiculelor din gama Cruze si pentru Aveo. Prin intermediul acestui sistem, funcțiile smartphone-urilor vor fi disponibile la bord.

MyLink afiseaza datele din smartphone pe ecranul tactil color cu rezolutie inalta si diagonala de sapte inch. De indata ce smartphone-ul este conectat, listele de redare personale, galeriile foto, agendele telefonice, fisierele video si alte fisiere media si de date stocate, precum o aplicatie speciala de navigatie, pot fi accesate prin intermediul ecranului tactil al sistemului infotainment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri