Dacia lanseaza incepand cu luna martie seria limitata Story pe modelele Sandero si Logan, preturile pornesc de la 7.900 euro pentru Logan si 8.800 euro pentru Sandero.
Noua serie limitata este disponibila pentru motorizarile 1.2 16V 75 CP, 1.6 85 CP si 1.5 dCi 75 CP.

Atat Sandero cat si Logan Story sunt echipate cu ABS si Asistenta la Franarea de Urgenta (AFU), airbag-uri sofer si pasager, directie asistata, aer conditionat, Radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth®, inchidere centralizata cu cheie.

Un sticker specific, aplicat la exterior, identifica noua serie limitata, in timp ce la interior se remarca noua tapiterie, gri inchis cu motive gri deschis, prezente pe spatarul scaunelor. Optional, atat Sandero cat si Logan Story pot fi prevazute cu airbag-uri laterale fata.

Preturile variaza intre 8.800 si 10.450 euro cu TVA pentru Sandero Story si intre 7.900 si 9.550 euro cu TVA pentru Logan Story.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri