Dacia Lodgy, prezentata saptamana trecuta in premiera la Salonul Auto de la Geneva, apare in videoclipul piesei care va reprezenta Franta la Eurovision 2012, in Baku.
"La filmarea videoclipului, am avut nevoie de o masina foarte frumoasa pentru mine si dansatorii mei, iar Dacia a binevoit sa ne lase sa folosim masina pentru prima data", spune interpreta Anggun intr-un scurt material video aparut marti pe pagina oficiala de YouTube a Renault.

Clipul afisat pe pagina Renault este un making-of al videoclipului melodiei "Echo (You and I)", interpretata de Anggun, care va reprezenta Franta la Eurovision 2012 in Azerbaijan, scrie Mediafax.

Monovolumul de familie Lodgy a fost prezentat saptamana trecuta la Salonul Auto de la Geneva si poate fi comandat de clientii din Romania la preturi pornind de la 9.500 euro (TVA inclusa).

Lodgy este asamblat intr-o fabrica deschisa de Renault in februartie in Maroc, fiind primul model Dacia produs in afara Romaniei.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri