Silueta cu personalitate, interiorul atragator si spatios, precum si costurile de intretinere optime fac din Citron C1 masina perfecta de oras. C1 desavarseste innoirea si extinderea gamei Citron pe piata vehiculelor compacte, pe langa modelele C2, C3 si C3 Pluriel. Odata cu modelul C1, Citron propune un model compact cu stil atragator si dispunand de o manevrabilitate excelenta.

Fiind construit pe o platforma de conceptie moderna, aceasta masina citadina este propusa inca de la lansare in doua versiuni de 3 si de 5 usi. Este dotata, de asemenea, cu motoare cu consum redus de carburant.

Citron C1 este un autoturism compact (3,4 m) care poate primi cu usurinta 4 persoane la bord. Pentru aceasta masina nu s-a facut nici un compromis in materie de securitate, tinuta de drum si calitate.
Spre exemplu, la nivel de securitate, ABS-ul este prezent in standard ca si dublul airbag. Nivelul de dotari este optim, iar C1 a primit 4 stele la testele de siguranta EuroNCAP, demonstrand ca siguranta a fost mereu printre prioritatile marcii Citron. Citron C1 propune costuri optime de intretinere si reparatii si motorizari cu un consum redus de carburant.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri