Volkswagen va lansa noul model coupe-cabriolet in Germania pe 19 mai. Lansare era preconizata pentru luna iulie conform unei declaratii anterioare insa, se pare ca modelul va iesi pe piata mai devreme.
Aspecte care tin de calitatea modelului au decalat lansarea cu doua luni ea fiind programata initial pentru luna martie, mai apoi declarandu-se ca lansarea va avea luc in luna iunie. In cele din urma data lansari a fost batuta in cuie pentru luna mai a acestui an.

Dealerii germani au inceput deja sa primeasca nenumarate comenzi pentru modelul Eos in patru locuri cu acoperis detasabil. Pretul CIP al acestui model este de 31.330 de dolari (25.950 euro). Pretul a dost decalrat intr-un comunicat de presa VW. Volkswagen Eos va intra pe piata europeana dupa lansarea din Germania. Surse din ineriorul fabricantului de automobile decalra ca modelul va fi construit in 50.000 de exemplare anul acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri