Mini Roadster, editiile limitate Mini Countryman Dark Edition si Mini Rauno Aaltonen Edition sunt disponibile in Romania din aprilie.
Pretul Mini Cooper Roadster este de la 19.300 euro cu TVA pentru motorizarea de 122 CP.

Primul model decapotabil de doua locuri din istoria marcii este disponibil in patru variante de motorizare cu puteri intre 122 CP si 211 CP, un acoperis soft top, un portbagaj de 240 litri si o serie de echipamente optionale si accesorii de personalizare.

Din totalul vanzarilor Mini in Romania, una din trei masini vandute este Cooper S 184 CP.

Noile editii limitate Mini

Primul, in culoarea „Absolute Black Metallic”, cu acoperis, jante si oglinzi vopsite tot intr-o nuanta de negru este Mini Countryman Dark Edition. Disponibil doar pentru versiunile de motorizare Cooper S si Cooper S All4, acest model include si elemente de personalizare in design John Cooper Works, setul de linii laterale albe, kit-ul de caroserie sport, evacuarea neagra, volan si levierul schimbatorului de viteze acoperite cu piele Alcantara Carbon.

Cel de-al doilea model este Mini Rauno Aaltonen Edition, care imprumuta schema coloristica a Mini-ului cu numarul 177 care obtinea victoria din 1967 la Monte Carlo: rosu cu acoperis alb. Noul model se remarca printr-o serie de elemente de design distinctive, asa cum este setul de linii albe pe lateralele caroseriei sau inscriptionarea „Special Edition” in zona semnalizatoarelor laterale. La interior se remarca volanul acoperit cu piele rosie in partea de jos si inscriptia pe panoul central de instrumente „Center Speedo” care poarta semnatura gravata a lui Rauno Aaltonen.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri