Seful Opel Romania, Constantin Avromescu, numit in noiembrie 2009 pe aceasta functie, cand GM a creat doua entitati independete in Europa, a fost promovat incepand din aprilie in echipa centrala de la Russelsheim, Germania.
Avromescu a ocupat de la 1 ianuarie 2009 si pana in noiembrie 2009 functia de sales, marketing & aftersales director pentru Romania al General Motors.

In General Motors, Constantin Avromescu a lucrat mai bine de zece ani in functii importante in marketing si vanzari.

“Dupa 7 ani alaturi de Opel in Romania si 10 ani de apartenenta la familia Opel si General Motors, compania mi-a oferit o noua pozitie, in echipa centrala de la Russelsheim. Increderea acordata prin acesta propunere ma onoreaza, insa decizia de a lasa echipa din Romania si reteaua pe care am construit-o, ca si realizarile noastre comune, nu a fost una usoara”, a fost mesajul lui Constantin Avromescu pentru colaboratorii sai.

Interimatul pana la nominalizarea noului director pentru Romania va fi asigurat de catre Florin Ciobanu, marketing manager.

La Russelsheim, Avromescu va fi marketing operations manager pentru tarile din Europa de Est, tarile baltice si nordice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri