Schneider Electric Romania, subsidiara a companiei franceze Schneider Electric, a anuntat luni ca este pregatita sa livreze dispozitivele de alimentare a masinilor electrice si asteapta ca Renault sa lanseze autovehiculele pe piata.
"Putem livra statiile electrice. Asteptam ca Renault sa lanseze masina electrica", a declarat intr-o conferinta de presa presedintele Schneider Electric Romania, Saulo Spaolanse, citat de Mediafax.

Renault Romania a incheiat anul trecut acorduri cu Electrica, Schneider Electric si Siemens in vederea dezvoltarii in parteneriat a infrastructurii necesare vehiculelor electrice in Romania. Acordurile au fost semnate in cadrul "Programului de Conectare a Vehiculelor Electrice - Parteneriat pentru o mobilitate cu zero emisii", initiat de Renault Romania.

Compania este specializata in distributie electrica si automatizari industriale, insa are activitati si si pe segmentele de de automatizari pentru cladiri, sisteme integrate de control pentru sectorul rezidential (prize, intrerupatoare, retele electrice) si alimentare cu energie la tensiuni medii si joase (panouri electrice de control si distributie).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri