Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, a oferit o limuzina BMW seria 7 Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, cu ocazia Zilei Regalitatii.
Regele Mihai I al Romaniei, a primit de la presedintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt, cheile noii limuzine care va fi folosita in permanenta de familia regala.

Limuzina BMW 730d dispune de un motor de 3 litri, diesel, care dezvolta 245 de cai putere. Potrivit producatorului, masina consuma in medie 6,8 litri la 100 de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 178 de grame pe kilometru.

"Anterior, familia regala a folosit un BMW 760 Li. Decizia de a schimba motorizarea prezenta pe autoturismul anterior a fost luata din dorinta Casei Regale a Romaniei de a beneficia de produse tot mai prietenoase cu mediul inconjurator", se arata in comunicatul Automobile Bavaria.

Ceremonia de predare a noului autoturism BMW 730d a avut loc la Palatul Elisabeta, acelasi loc in care, pe 11 decembrie 2009, grupul Automobile Bavaria primea titlul de furnizor oficial al Casei Regale, statut obtinut ca urmare a unei colaborari excelente care se derula de peste un deceniu.

„De mai bine de un deceniu, oferim solutii de transport atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimentele majore din activitatea Casei Regale. Am pus la dispozitie automobile premium, demne de statutul regal, iar acest lucru s-a reflectat si prin certificatul de furnizor oficial pe care l-am obtinut in anul 2009”, a declarat Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri