Patronul firmei Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, al carui nume apare in TOP 300 Capital, a murit miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc intre localitatile Jebel si Sag, judetul Timis, dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR care venea din sens opus, scrie Jurnalul.ro.
"Soferul autoturismului Mercedes venea dinspre localitatea Sag cand a intrat intr-o depasire fara sa se asigure. Din sens opus venea un TIR inmatriculat in Macedonia. Soferul TIR-ului este macedonian. Cele doua masini au intrat in coliziune, iar soferul autoturismului Mercedes a murit in urma impactului", a declarat Madalina Mezdrea, purtator de cuvantal IPJ Timis.

Potrivit sursei citate, echipele de descarcerare intervin pentru scoaterea trupului lui Popa din masina.

Alin Popa avea 41 de ani, locuia in Timisoara si a lasat in urma un baiat de 19 ani. Popa a intrat in afaceri la varsta de 20 de ani, la inceput firma sa avand doar cateva camioane. In timp, a reusit sa-si extinda afacerea, ajungand sa detina cea mai mare firma de transport marfa din Romania, scrie Adevarul.ro.

Cu o avere estimata la 20-21 de milioane de euro, hunedoreanul Alin Popa ocupa pozitia 230 in topul celor mai bogati 500 de romani. Anul acesta s-au implinit 21 de ani de la infiintarea grupului Edy, unul dintre principalii jucatori de pe piata de transporturi rutiere de marfa din Romania. Un business pornit de la zero - un exemplu de model de succes pentru tinerii antreprenori - si care a ajuns in doua decenii de activitate la afaceri de 520 milioane lei.

Edy International Spedition a castigat, anul trecut, premiul „Transportatorul Anului 2011 in Romania", in cadrul competitiei nationale destinate industriei de specialitate. Obtinerea acestei distinctii pentru a doua oara a fost extrem de importanta pentru Alin Popa, aceasta aducand recunoasterea efoturilor depuse atat de el, cat si de companie pentru a deveni un lider in domeniul transporturilor.

Grupul Edy Spedition cuprinde patru companii - edy Logistics, edy International Spedition, Autocamion Service si Diesel One.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri