Citroen C1 restilizat este disponibil in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 8.800 de euro TVA inclus, valabil pentru versiunea C1 in 3 usi, 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction si 9.100 de euro TVA inclus pentru aceeasi versiune de echipare si motorizare in 5 usi.
Varianta facelift a primit lumini de zi cu LED, un sistem audio cu CD care include Connecting Box-ul marcii si o cutie de viteze electronica cu padele montate in spatele volanului. Bara fata a fost complet redesenata.

Modelul cu 3 sau 5 usi are 3,44 m lungime si poate transporta 4 adulti. Volumul portbagajului poate fi ajustat datorita banchetei spate rabatabile, de la 139 litri la peste 700 de litri.

Cu motorul in 3 cilindri pe benzina care dezvolta 68 CP si transmisia manuala are un consum mediu de carburant de 4,3 l/100km si emisii de 99 g/km de CO2. C1 cu transmisia de viteze electronica consuma 4,5 l/100km si emite 104 g/km de CO2.

Modelul beneficiaza si de jante „Notus” de aliaj de 14 inch. Noul C1 vine cu o culoare de lansare disponibila deja pentru modelele C3 si DS3: albastru Botticelli, o vopsea inclusa in catalogul 2012.

La interior, partea inferioara a bordului, consola centrala si panourile usilor se schimba din gri in negru si au aceeasi culoare ca partea de sus a bordului. Volanul imbracat in piele pentru modelele EGS a fost redesenat, in timp ce versiunile cu cutie de viteze manuala au primit un nou schimbator.

Versiunile de echipare Confort si Exclusive sunt disponibile cu o noua tapiterie Orsai Multicolore, iar modelele entry-level sunt echipate cu tapiterie Nokimat Mistral. Optiunea piele/Alcantara este disponibila in continuare.

Modelul este echipat cu ABS, airbag-uri, asistenta la franarea de urgenta, sistem de prindere Isofix, distributie electronica a fortei de franare si ESP (disponibil optional pe toate nivelurile de echipare).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri