Mitsubishi va aduce in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris noul Outlander Plug-in Hybrid EV, care va fi disponibil la vanzare in Europa, din 2013.
Noul Outlander ICE, alimentat normal, va ajunge pe piata in aceasta toamna.

Outlander PHEV va fi prima masina Plug-in Hybrid realizata de Mitsubishi, dar si prima masina electrica 4x4 permanent produsa in serie.

Combinatia trenului de rulare, a noului Outlander PHEV, din motorul electric frontal, motorul electric spate si motorul pe benzina cu tractiune fata/generator se explica prin alegerea a 3 moduri de conducere: Pur (Motor Twin 4WD EV), Serie (Motor Twin 4WD - EV sustinut de generator), Paralel (Motor ICE sustinut de Motorul Twin 4WD).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri