BMW are in plan lansarea unei versiuni sedan a modelului Seria 1, in anul 2015, care va avea dimensiuni apropiate de vechiul Seria 3 E30, a carei productie s-a incheiat in 1994, potrivit autocar.co.uk.
Intrucat dimensiunile actualului sedan Seria 3 (F30) au crescut, acesta lasa loc unui sedan Seria 1.

De la introducerea modelului sedan in 1975, acesta a crescut cu 269 mm lungime, 210 mm latime si 49 mm inaltime, ajungand intr-un segment mai mare.

Seria 1 sedan va avea motoare cu patru, sase cilindri si posibil o versiune electrica. Modelul cu patru usi va fi construit in Leipzig, Germania.

Noul Seria 1 sedan va juca un rol important in ambitiile BMW care si-a propus o tinta de vanzari la nivel mondial de 2 milioane de masini pe an incepand din 2020. BMW Seria 1 sedan ar putea deveni unul dintre cele mai bine vandute sedanuri in China si America de Nord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri