Dacia Dokker, al optulea model din gama constructorului roman, costa in Maroc cu 1.300 euro mai putin decat monovolumul Lodgy.
Dokker apare pe configuratorul Dacia cu o singura motorizare, cea diesel de 75 CP. Cel mai ieftin Dokker cu o usa glisanta, motor de 1,5 litri diesel 75 CP, in echiparea Dokker, costa 10.500 euro, iar in echiparea Ambiance 11.100 euro.

Modelul care poate fi comparat cu Lodgy este Dacia Dokker cu doua usi glisante, motorul de 1,5 litri diesel 75 CP in echiparea Ambiance al carui pret ajunge la 11.500 euro.

Dacia Lodgy cu cinci locuri, motorul 1,5 litri diesel 90 CP si echiparea Ambiance este cu 1.350 euro mai scump decat Dokker, costa 12.850 euro.

Diferenta de pret intre Dokker si Lodgy in echiparile de varf Laureate este de 1.750 euro. Dokker costa 12.700 euro, iar Lodgy 14.450 euro.

Dacia mai cere pentru modelul Dokker circa 400 euro pentru cea de-a doua usa glisanta si 270 de euro pentru navigatie.

Preturile in Romania fata de Maroc pentru Lodgy diesel sunt mai mici cu 250 euro in echiparea Ambiance si cu 850 euro in versiunea Laureate.

Lodgy are 4,5 metri lungime, iar Dokker este mai scurt cu 15 cm are 4,35 metri lungime. Modelele Dokker si Lodgy sunt fabricate de Dacia in Maroc, Africa.

Principalii concurenti pentru Dacia Dokker sunt Renault Kangoo, Citroen Berlingo si Peugeot Partner.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri