Mazda a anuntat cresterea capacitatii de productie a SUV-ului, Mazda CX-5, de la 200.000 la 240.000 de unitati anuale, prin extinderea productiei Fabricii Nr.2 Ujina ce include si Fabrica Nr.1 Ujina (Japonia).
De la inceputul vanzarilor in februarie, Mazda a primit comenzi depasind estimarile initiale, actualizandu-si target-ul anual global de la 160.000 la 190.000 de unitati pentru anul fiscal 2012.

Mazda va dubla volumul productiei de motoare Skyactiv de la 400.000 la 800.000 de unitati pe an in octombrie 2012.

Skyactiv-G este un motor pe benzina cu injectie directa. Acesta este disponibil pe Mazda CX-5, fiind in prezent lansat in piete din toata lumea. Este de asemenea disponibil si pe noua generatie Mazda6 ce va fi lansata anul acesta.

Primul model echipat cu propulsorul diesel Skyactiv-D este Mazda CX-5. Va fi de asemenea disponibil si pe noua generatie Mazda6.

Mazda intentioneaza sa vanda 1.700.000 de unitati global in anul fiscal ce se va incheia in martie 2016. Modelele care inglobeaza tehnologiile Skyactiv se aseapta sa detina 80% din vanzarile totale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri