Pentru multi dintre noi, designul este un criteriu important la alegerea unei masini. O echipa de specialisti americani a votat cele mai bune modele din punctul de vedere al designului. Iata rezultatele
SUV-uri in teren accidentat, astazi vom analiza masinile cu cel mai inspirat design.

Evident, autorii acestui top sunt americanii de la Forbes, care au apelat pentru acest scop la cativa experti in design din Statele Unite, care nu profeseaza in domeniul auto. Acestia sunt Imre Molnar (decan al Colegiului de Studii Creative din Detroit), Tom Matano (director al Scolii de Design Industrial din cadrul Academiei de Arta din San Francisco) si Brigid OKane, coordonator al catedrei de design la Universitatea din Cincinnati). Aceste universitati reprezinta, alaturi de Colegiul de Arta si Design de la Pasadena, California, cele mai importante centre educationale in designul auto din Statele Unite.

Criteriile de jurizare au fost proportia si postura, consistenta designului, functionalitatea si puterea vizuala. In functie de acestea, modelele au fost punctate corespunzator, rezultatele finale fiind urmatoarele:

1. Mini Cooper
2. Chrysler 300C
3. Land Rover LR3
---------------------------------------
4. Infiniti FX45
5. Bentley Continental GT
6. Rolls-Royce Phantom
7. Aston Martin V12 Vanquish
8. Cadillac CTS
9. Toyota Prius
10. Koenigsegg CCX

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri