Pe 6 mai, ultimul exemplar al celui mai extravagant model scos vreodata de Porsche va iesi de pe linia de asamblare. Ce ramane in urma carierei modelului german?
Porsche Carrera GT se apropie vertiginos de finalul carierei. In 6 mai, de pe linia de asamblare a fabrici Porsche din Lipsia va iesi ultimul exemplar al acestui model. Numarul sau de serie va fi 1270.

Porsche Carrera GT a fost si este roadster-ul extrem al constructorului german. Un motor de 5.7 litri amplasat central, 612 CP si 590 Nm la activ, 3.9 secunde pentru prima suta de kilometri pe ora si vitza maxima de 330 km/h. Bineinteles, toate aceste cifre au si ele pretul lor: 450.000 de euro.

Avand in vedere ca planul initial de 1000 de unitati a fost depasit, nu putem spune decat ca proiectul Carrera GT a fost o reusita financiara. In plus, considerand faptul ca pe piata second-hand exista putine astfel de exemplare, putem sa apreciem modelul german ca o viitoare masina valoroasa de colectie. Asta daca nu cumva Carrera GT se va pierde in mutlimea de supercar-uri ale inceputul de secol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri