Chevrolet lanseaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris SUV-ul Trax, care va ajunge in showroom-uri anul viitor.
Trax are o lungime de 4.248 mm, latime de 1.776 mm si un ampatament de 2.555 mm. Modelul Trax ofera spatiu suficient pentru cinci persoane.

Gama de motoare va include o unitate pe benzina cu supraalimentare de 1,4 l, un motor pe benzina de 1,6 l, precum si un motor turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzina de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza, dezvolta o putere de 140 cp si genereaza un cuplu maxim de 200 Nm.

Sistemul de tractiune integrala este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzina de 1,4 l sau diesel de 1,7 l.

Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp si un cumplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuala sunt echipate cu sistem Start/Stop. Atat motorul diesel de 1,7 l, cat si cel turbo pe benzina de 1,4 l vor fi disponibile si cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza.

Noul Trax ofera posibilitati multiple de depozitare. Pe langa portbagaj, care are un volum de 358 l, acestea includ diverse compartimente, deasupra si pe ambele laturi ale consolei centrale, precum si o cuva disponibila sub scaunul pasagerului. Sub podeaua portbagajului este disponibil un spatiu suplimentar pentru depozitare.

Nivelurile de echipare superioare vor fi dotate standard cu sistemul Chevrolet MyLink. Chevrolet MyLink este un sistem infotainment care afișeaza conținutul smartphone-ului pe un ecran tactil color, cu rezolutie inalta și o diagonala de sapte inch. Incepand din iarna viitoare, sistemul MyLink va include o aplicatie pentru navigatie, ce va putea fi descarcata pe smartphone-uri compatibile. Aceasta va afisa ruta calculata de smartphone pe ecranul tactil al sistemului.

O gama larga de sisteme de siguranta pasiva si activa, disponibile standard, va asigura protectia eficienta a ocupantilor in eventualitatea producerii unui accident. Modelul Trax va fi echipat cu sase airbaguri, sistem de control electronic al stabilitatii (ESC), inclusiv un sistem de asistenta la pornirea in rampa (HSA), sistem de control al tractiunii (TC), un sistem de antiblocare la franare (ABS) cu distributie electronica a fortei de franare. Asistenta pentru stabilizarea remorcii (TSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC) reprezinta dotari standard pentru autovehiculele cu nivelul de echipare LT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri